BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinde vezneler hafta sonu da açık olacak

İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi 30 Kasım günü ikinci taksitleri sona erecek olan 2023 yılına ait Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergilerinin ödenmesi için hafta sonu mesaisi yapacak 

21 Kasım 2023 08:00
İzmit Belediyesinde vezneler hafta sonu da açık olacak

2023 yılına ait Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisinin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım Perşembe günü sona erecek. Mükellefler, vergi borçlarının taksitlerini İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Belsa Plaza Kat:3 Gelir Birimine, Kaymakamlık (Bekirpaşa), Mevlana Kültür Merkezi ve Kuruçeşme Hizmet Binalarında bulunan veznelere yatırabilecek. İzmit Belediyesi, yoğunluk yaşanmaması için mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamaları ve Gelir Biriminin hafta sonu da 8.30 – 17.30 arasında açık olacağı konusunda hatırlatma yaptı. 

EFT, HAVALE VEYA ONLİNE YAPILABİLECEK

Ödemeler konusunda alternatif sunan İzmit Belediyesi, banka ve PTT kanalıyla da ödeme yapılabileceğini duyurdu. Vergi ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 1650 01 İBAN numaralı hesaba ya da 111297 numaralı posta çeki hesabına EFT veya havale yolu ile yatırabilecek. Vatandaşlar ayrıca internet ortamında izmit.bel.tr adresinde girerek Borç Sorgulama ve Tahsilat işlemleri gerçekleştirebilirler. 

Mükellefler https://ebelediye.izmit.bel.tr/webportal/index.php...  adresinden ödemelerini online gerçekleştirebilecek.

ÖDEME NOKTALARI

Belsa Plaza (A Blok Kat:3 / Gelir Birimi Veznesi)

Online ödeme ( izmit.bel.tr )

Kaymakamlık (Bekirpaşa), Kuruçeşme ve Mevlana Kültür Merkezi Hizmet Binaları

Tüm Halkbank ve TEB şubelerinden Denizbank, Yapıkredi, Garanti Bankalarından online ve tüm PTT şubelerinde

Ayrıca Belediye Hizmet Binalarında kredi kartı ile tahsilat yapılmaktadır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.