BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Şayir hesap verdi: Vaatlerimizin yüzde 98’ni yaptık

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana geçen 4,5 yılı aşkın sürenin hesabını verdi. Seçim öncesi vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatler arasında yer alan projelerin yüzde 98’ni yaptık dedi. 

17 Kasım 2023 09:22
Başkan Şayir hesap verdi: Vaatlerimizin yüzde 98’ni yaptık

Başkan Hamza Şayir’in Dilovası’nda iz bırakan eserler sloganıyla tertip edilen hizmet sunumu toplantısına ilgi büyüktü. AKP Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu AKP MKYK Üyesi İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ekrem Sıtar ve eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan gibi isimlerde katılanlar arasındaydı.

TAHİR BAŞKAN İNŞALLAH GÖREVİNE DEVAM EDER

Projeleri içeren tanıtım videosunun ardından kürsüye gelen Başkan Şayir şöyle konuştu:

Dilovası’nda 6 OSB var 7’incisi ise bacasız sanayi olan Tavşancıl evleri. Türkiye’nin dört bit yanından insanlar buraya gelecek. Cumalıkız gibi. Belediye Başkanımıza, Valimize, emeği geçen yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sağlık alanında geçmişte 4 tane doktor varken bugün 26 hocamız var. Allah Büyükşehir Belediyemizden ve başkanından razı olsun. Tahir Başkan inşallah görevine devam eder. Kocaeli’mizin ona ihtiyacı var, bir dediğimizi iki etmedi.

KAÇAK YAPILARA CEZA YAZMAYA BAŞLADIM DİYE BANA KIZDILAR

Tepecik spor alanı. Köseler spor alanı gibi projeler beyannamenin içinde olmayan şeyler. Demirciler mahallesi sosyal tesis ve halı sahası. Zamanında bitmeyen projelerin tek sebebi açısından ben pandemiye, yangına sığınmadım. Ama burada elimizi kolumu bağlayan planlamalardı. Deprem zamanında çok iş yaptık. Kaçak yapılara ceza yazmaya başladım diye bana kızdılar. Ben, bana üç tane oy vereceksin diye vicdan azabı çekemem. Doğru olan neyse onu yapmamız gerekiyordu. Acil zamanlarda toplanma alanları diye düşündük. Kapalı spor alanları, toplanma alanlarımız olacak. Allah böyle acıları ülkemize yaşatmasın.

YENİ DÖNEMİN BEYANNAMELERİNİ DE HAZIRLADIK BİLE

Beyannamemizin yüzde 98’sini elhamdülillah gerçeleşetirdik Dilovası’na hayırlı olsun. Beyanname dışında yaptığımız onlarca çalışma var. Biz önceliklerimize eğitimi koyduk. Dilovası’nı yeniliyoruz. Yepyeni bir şehirden bahsediyoruz. Tavşancıl’da yepyeni bir şehir yükseliyor. Bu yeni bir hayal değil, yeni dönemin beyannamelerini hazırladık bile. 

HANGİ BAKANLIĞA GİTSEK ELİ BOŞ DÖNMEDİK

Durmak yok yola devam. Boşa harcayacak zamanımız yok. Aday adayı kardeşlerimiz var. Çokluğumuz zenginliğimizdir ve hepsi her şeyin en iyisine layık. Hep birlikte partimizi yukarılara taşıyacağız. Nasipten ötesi yok. İnsanlar plan yapar ama kader güler. Bugüne kadar tüm bakanlıklarımızdan, Büyükşehir’imizden toplam katma değer oluşturduğumuz proje bedeli 4 milyar 100 milyon TL.Hangi bakanlığa gitsek eli boş dönmedik ve kısıtlı bütçeye rağmen çok güzel işlere imza attık. Yol arkadaşlarıma, vekillerime il başkanlarıma teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.