BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sümeyye Sökmen Dilovası adaylığı için başvuruda bulundu

Yerel seçimlerde AKP’den Dilovası Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirten genç girişimci iş kadını Sümeyye Sökmen; dosyasını ilçe başkanına teslim ederek aday adaylığına müracaat etti.  

14 Kasım 2023 14:09
Sümeyye Sökmen Dilovası adaylığı için başvuruda bulundu

Sümeyye Sökmen başvuru sonrası  şöyle konuştu: Mazlumların umudu, ülkemizin hizmet sevdalısı, dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderimizin davasında ‘Bir hizmet eri’ olarak; içinde yaşadığım Dilovası’na hizmet etmek; sessiz çoğunluğun sesi olmak; güzelliğe imza atmak; Dilovası’nı cazibe merkezi haline getirmek amacıyla, ‘Kutsal Ak Dava’nın çatısı altında’ Belediye Başkan Aday Adaylığı’na başvuruyorum.

SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ OLACAĞIM’

Amacım, sessiz çoğunluğun sesi olmak, Amacım; içinde yaşadığım Dilovası’na hizmet etmek, Amacım; Ak davada bir hizmet sevdalısı olarak vazifede bulunmak. Her şeyden önce de amacım; dünya liderimize yakışır bir belediye başkanlığı yapmaktır. Ben kendime inanıyorum. Ben kendime güveniyorum. Ben, bana inananları mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Ve bu yüzden aday oldum. 

Birazda kendimden bahsedeyim diyen Sökmen, “ 1980 doğumluyum. Erzurumluyum. Özel şirketlere yemek hizmeti vermekteyim. Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı olarak vazife yapmaktayım. Kocaeli Kadın Eli Kooperatifi Kurucu başkanıyım. Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesiyim. Kurulduğu günden beri Kutsal Dava’da bir nefer olarak, sizlere ve davamıza yol arkadaşlığı yapmaktayım. 3 çocuk annesiyim” dedi. 

Sökmen’in adaylık başvurusunda çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticisi de hazır bulundu. Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, belediye başkan aday adayı olan Sümeyye Sökmen’in aday adaylığı dosyasını teslim alarak; kendisine çıktığı yolda başarılar dilediğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.