BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yemekleri de bozdular: Yine KYK, yine zehirlenme

Isparta KYK yurdunda kalan öğrenciler yemekten zehirlendi. Son aylarda pek çok yurtta benzer şekilde zehirlenmelerin yaşanması tek adam sistemi ile Türkiye’deki bütün ayarları bozdular, yemekler de bozuldu şeklindeki sözlerin yüksek sesle dile getirilmesine neden oldu. 

12 Kasım 2023 12:03
Yemekleri de bozdular: Yine KYK, yine zehirlenme

İddialara göre Isparta Gençlik Ve Spor Bakanlığına bağlı KYK kız yurdunda kalan yaklaşık 40 öğrenci, yedikleri yemekten sonra bulantı ve kusma şikayetleriyle Süleyman Demirel Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Öğrenciler Acil Serviste tedavi altına alındı.

KYK yurdunda dün akşam çıkan tavuk yemeğini yiyen öğrencilerden 17’si dün, geri kalan 23 öğrenci ise bugün hastaneye başvurdu. Öğrencilerin yediği tavuktan zehirlenme ihtimali üzerinde duruluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.