BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Marmara Ordululardan sazlı sözlü gece!

Mehmet Çun Başkanlığı’ndaki Kocaeli Marmara Ordulular Derneği Yüz Yılın Ordusu Birlik Beraberlik Gecesi adı altında bir program düzenledi. 

07 Kasım 2023 12:19
Marmara Ordululardan sazlı sözlü gece!

Kocaeli Marmara Ordulular Derneği tarafından planlanan ve Kartepe Acısu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek başlama 18.30 olan Yüz Yılın Ordusu Birlik Beraberlik Gecesi adı altındaki organizasyonda Şehriban Özçelik, Osman Öztekin, Kudret Ersoy ve Erdal Canlı gibi müzik insanları sahne alacaklar. 

DOĞU KIŞLA’DAKİ MAÇA DAVET

Ve ortaya çıkan coşku Tempo TV ekranlarından izlenilebilecek. Başkan Çun, Marmara Ordulular Derneği futbol takımımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği futbol turnuvası kapsamında yarı final maçında Erzurumlular Dernekler Federasyonu ile 9 Kasım Perşembe günü saat 21.00’de İzmit Doğu Kışla’daki halı sahada karşı karşıya gelecekler, tüm sporseverleri de bekliyoruz dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.