BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ün özel misafirleri vardı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün özel misafirleri vardı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla LÖSEV’li çocuklar ziyaret ederek Başkan Söğüt’e teşekkür ettiler. 

07 Kasım 2023 08:15
Başkan Söğüt’ün özel misafirleri vardı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün özel misafirleri vardı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul temsilcileri ve tedavisi bitip sağlığına kavuşan çocuklar ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ ü makamında ziyaret ettiler. İdari İşler Koordinatörü Burcu Demir ve personellerinin de katıldığı ziyarette LÖSEV adına Körfez Belediyesine teşekkürlerini sundular.

HER ZAMAN TAM DESTEK

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda birlikte yürütülen ‘Gönüllülük Projesi’ kapsamında ziyarette bulunan İstanbul LÖSEV Temsilciliği, yapılan çalışmalar için teşekkürlerini sundu. Keyifli geçen görüşmenin ardından Başkan Şener Söğüt, çalışmalara her zaman için tam destek vereceğini söyledi. 

LÖSEV’ İN YANINDAYIZ

Başkan Söğüt; “Ben bu çalışmaları her zaman dikkatle inceliyorum ve takip ediyorum. Çocuklarımız için, LÖSEV için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Bugüne kadar yapılan her iş ile birlikte şimdi ve her zaman yanınızdayız. LÖSEV’ in yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.