BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sepa Dent Diş Kliniği Derince hizmette

Derince’de Sepa Dent Diş Kliniği'nin açılışı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

07 Kasım 2023 15:43
Sepa Dent Diş Kliniği Derince hizmette

Derince Yavuz Sultan Mahallesi Erdağı Sokak adresinde hizmete verecek olan Sepa Dent Diş Kliniği’nin açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’ın katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından diş kliniği hizmete açıldı. 

Yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Klinik sahipleri Sedanur Parmak ve Özlem Kılıç'ı bu güzel girişimlerinden dolayı tebrik ediyor ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.