BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli Emre yüzmede Türkiye birincisi oldu

Körfezli Emre Fatih Kartal 14 yaş sporcular arasında Türkiye birincisi oldu. 

04 Kasım 2023 09:38
Körfezli Emre yüzmede Türkiye birincisi oldu

World Aquatics Championships Doha 2024’e katılacak Türkiye Açık Su Yüzme Milli Takım Belirleme Yarışmaları (Deniz) 3-05 Kasım 2023 tarihlerinde Alanya/Antalya’da düzenlenen seçmelerle yapılıyor.

ÜMİT VERDİLER

Açık Su Yüzme Milli Takım Belirleme Yarışmaları’nda ilk gün sona ererken İlimiz Körfez İlçe Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün genç sporcuları da seçmelere katılarak yarış tecrübelerini artırdılar. Elde ettikleri derecelerle de ileriki yıllar için ümit verdiler.

BÜYÜK BİR BAŞARI

14 yaş + ve üstü genel yapılan yarışta 10 bin metre yüzüldü. Yarışta 17 yaş üzerindeki iki sporcu seçilirken katılanlar içerisinde 14 yaş sporcular arasında sporcumuz Emre Fatih Kartal Türkiye birincisi olarak büyük bir başarı elde ederek yakın gelecekte önemli başarıların ilk adımlarını atmış oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.