BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’deki iki belediyeden Coca-Cola boykotu!

Körfez ve Kandıra belediyeleri İsrail saldırılarını protesto etmek Coca-Cola tüketmeme, satın almama kararı aldı 

30 Ekim 2023 13:05
Kocaeli’deki iki belediyeden Coca-Cola boykotu!

Türkiye ve Kocaeli genelinde uygulanmaya başlayan İsrail ürünlerini boykot kampanyasına Kandıra Belediyesi de destek verdiğini açıkladı. Kandıra Belediyesi işletmesini kendisi yaptığı Belediye Teras Kafe ve Akçakoca Kafe’de Coca -Cola satışını durdurdu. İsrail’e ait Coca_Cola ve diğer ürünleri satmama ve iade etme kararı alan Kandıra Belediyesi, elinde bulunan firmalara ait dolapları da iade edecek.


Kandıra belediyesinden yapılan açıklamaya göre, günlerdir süren ve katliama dönüşen Gazze saldırılarının ardından,  ‘’ İsrail mallarını boykot ederek Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu dünya kamuoyuna göstermek istedik. Aldığımız bu karar gereğince Coca_Cola ve benzeri ürünleri satmama kararı aldık. Tüm hemşehrilerimizi  İsrail ürünlerine uygulanan bu boykota destek olmaya davet ediyoruz ‘’ denildi.

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te boykot kararını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: Tüm Nazende işletmelerimizde “Coca Cola” ürünlerinin alış ve satışını durdurduk.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.