BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Beş yıldır İmamoğlu’na ulaşamıyorum!

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, İstanbul ve ülkemizi düzlüğe çıkaracak projeyi aktarmak için Ekrem İmamoğlu ile 5 yıldır görüşemiyorum dedi. 

30 Ekim 2023 22:39
Beş yıldır İmamoğlu’na ulaşamıyorum!

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş’ın konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamanın içeriği şöyle: Ülkemizin gıda ve enerji ihtiyacının tamamını kendi topraklarımızda üretebileceğimizi  gösterdiğimiz projemizi, doğal tarım ve hayvancılık ve enerji entegre  üretim projemizi  Kocaeli’de hayata geçirdik.

İsrail ve yabancı tohum, kimyevi gübre ve ilaç kullanmadan, ata tohumu, hayvan gübresi ve ısırgan ilacı kullanarak, buğday, domates, salatalık, biber, patlıcan, kabak, karpuz ve kavun yetiştirerek on binlerce insanımıza tattırdık. Hem mükemmel ürün aldık ve hem de insanlar doğal ürünlerin 50 yıl öncesinin tadını aldı.

Bu projeleri ülke genelinde yaygınlaştırmak için, önce İstanbul’dan başlatmak istedik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, örnek bir köy seçerek bu projeyi uygularsa, süte ödediği paranın en fazla % 5 ile bu projeyi hayata geçirir, üretilen sütleri ve diğer ürünleri satın alır.

Aynı zamanda Köylerde insanların İstanbul’da kazandıkları paradan daha fazla para kazanacaklarını görünce köyden gelenlerin büyük bölümü köylerine göç edeceğinden İstanbul ve diğer şehirlerimiz rahatlayacak.

Ülkemiz de gıda ve enerji ithalatına ödediği milyarlarca doları savunma ve diğer ihtiyaçlarına harcayacak ve ülkemiz kısa zamanda dünyanın en güçlü ülkeleri arasında yer alacaktır.

Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere tüm belediye başkanlarından ayda bir günlerini böyle önemli fikir ve proje sahibi insanları dinlemeye ayırmalarını bekliyoruz. İletişim: 0532 3073899

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.