BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahçeli’nin okutturamadığı andımızı küçük çocuk okuttu!

Andımızı okutmazsam namerdim diyen ama bu sözünün arkasında durmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nın yapamadığını küçük bir çocuk yaptı. Nasıl mı? İşte ayrıntılar. 

29 Ekim 2023 15:37
Bahçeli’nin okutturamadığı andımızı küçük çocuk okuttu!

Bilindiği gibi okullarda andımızın okumasına 2013 yılında dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan tarafından son verilmişti. Danıştay andımızın okunmasına gerekçe gösterilen iptal kararını da bozdu. Yani okunması yönünde karar aldı, buna rağmen yargı kararına uyulmadı. 

AYASOFYA İLE KARAR DA MAHKEMEDEN ÇIKTI

Ayasofya’nın ibadete açılmasına yönelik yine mahkemeden çıkan kararı anında devreye sokanlar, söz konusu Türk’ün doğruyum, çalışkanım gibi kelimelerin yer aldığı andımıza gelince kıllarını bile kıpırdatmadılar.

BAHÇELİ SÖZÜNÜ YERE DÜŞÜRDÜ

İktidara destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin meydanlarda andımızı okutmazsam namerdim dediği de biliniyor. Bahçeli bu sözünü yere düşürdü. Bahçeli’nin okutturamadığı andımızı bugün Anıtkabir’in önünde minik bir çocuk bekleyen kalabalığa yüksek sesle okuttu.

7’DEN 70’E BİNLERCE İNSAN

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünde 7’den 70’e binlerce insan Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkmak için Anıtkabirde toplandı.

KÜÇÜK BİR ÇOCUK, YÜKSEK SESLE

Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret edebilmek için Anıtkabir’in kapısının önünde bekleyen kalabalık içerisinden küçük bir çocuk, yüksek sesle andımızı okumaya başladı. Diğer insanların da minik çocuğa eşlik etmesiyle birlikte binlerce kişi Anıtkabir’in önünde yüksek sesle andımızı okudu.

ANDIMIZI OKUTMASI İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, küçük çocuğun yüksek sesle binlerce kişiye andımızı okutması izleyenleri duygulandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.