BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan’ın işi tweet atmak, miting yapmak değil 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirilecek Filistin mitingiyle ilgili yaptığı paylaşımda İsrail’e de tepki gönderdi. Oysa Erdoğan 30 yıl öncede Filistin mitingi için sık sık meydanlara inerdi, bugün de benzer şekilde miting yapıyor. Devleti yönetenler miting değil, gereğini yapar İsrail’e yönelik yaptırımları devreye sokar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem devlet başkanı olup, hem de muhalefet lideri gibi davranması tepkilere de neden oluyor. Bu durum tribünlere oynuyor, İsrail laftan sözden anlamaz, Erdoğan’ın sadece kararlarıyla konuşması lazım şeklindeki sözlerin yüksek sesle dile getirilmesine neden oluyor. 

28 Ekim 2023 19:05
Erdoğan’ın işi tweet atmak, miting yapmak değil 

Erdoğan sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Gazze’ye yönelik sürekli artan ve dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanları yine kadınları, çocukları, masum sivilleri hedef almış, yaşanan insani krizi derinleştirmiştir. İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır. Tüm kardeşlerimi bugün, bu çağrılarımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.