BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te harika yetenekler keşfediliyor

İzmit Belediyesi adına geçen yıl kentin yetenekli gençlerini keşfetmek amacıyla Yetenek Taraması adı altında kollar sıvanmıştı. Benzer çalışmanın ikincisi bu yıl tekrarlandı ve 58 öğrenci yetenekli öğrenci tespit edildi. 

21 Ekim 2023 17:41
İzmit’te harika yetenekler keşfediliyor

Sanat Kenti İzmit vizyonuyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, kentteki yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. Her yıl gerçekleştirdiği yetenek taramalarıyla çocuklara ve gençlere kabiliyetlerini sergileme fırsatı sunan İzmit Belediyesi, Müzik Bölümü Yetenek Taraması için 201 başvuru aldı. 
 

58 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALMAYA HAK KAZANDI

Geçtiğimiz günlerde İzmit Sanat Akademisinde gerçekleştirilen yetenek taramasında 201 kişi sırayla müzik alanındaki yeteneklerini gösterdi. Seçmelerde 58 öğrenci başarılı olurken Sanat Akademisi Müzik Bölümünde eğitim almaya hak kazandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.