BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gazze’deki saldırıdan sonra Derince’deki o organizasyon iptal edildi

Derince Belediyesi’nin 20-22 Ekim tarihleri arasında yapılmasını planladığı Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri, Gazze'de yaşanan vahşi saldırılardan dolayı iptal edildi 

18 Ekim 2023 13:14
Gazze’deki saldırıdan sonra Derince’deki o organizasyon iptal edildi

İsrail'in Gazze’ye hava saldırıları adeta katliama dönüşürken Filistin’de yaşanan acılara ortak olan ülkemizde düzenlenmesi daha önceden planlanan etkinlikler bir bir iptal ediliyor. Bu kapsamda ülkemizin en önemli güreş organizasyonları arasında yer alan Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri Derince Belediyesi ve tertip komitesinin aldığı karar doğrultusunda iptal edildi. 

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırılardan dolayı Taşköprü Hasat Sonu Festivali kapsamında düzenlemeyi planladığımız tüm etkinliklerimiz iptal edilmiştir” denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.