BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün projelerini BBP’lilerle de paylaştı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, dört yıllık süreçte hayata geçirilen eser ve hizmetlerle yapımını planladığı projeleri BBP’lilerle de paylaştı. 

16 Ekim 2023 09:57
Başkan Aygün projelerini BBP’lilerle de paylaştı

Derince’de hayata geçirilen birbirinden değerli projelerin altında imzası olan Başkan Aygün, toplumun dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Sık sık esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Başkan Aygün, bu kez Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, Alperen Ocakları Derince İlçe Başkanı İbrahim Ekici, yönetim kurulu üyeleri ve ailelerini Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda konuk etti. 

DERİNCE’YE DEĞER KATAN PROJELERE

Aynı buluşmada 4 yıllık süreçte ilçeye kazandırdığı eser ve hizmetlerle yapımını planladığı projeleri konukları ile paylaşan Başkan Aygün, Derince’ye değer katan projelere hep birlikte imza atmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.