BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Büyükakın, çocuklarla çocuk oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir’in Çayırova’da yapımını tamamladığı Cumhuriyet Mahallesi Parkı’nda çocuklarla top oynadı. 

16 Ekim 2023 16:06
Başkan Büyükakın, çocuklarla çocuk oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova’da bir dizi incelemelerde bulundu. Büyükşehir’in bir süre önce Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımını tamamlayıp hizmete aldığı 33 bin metrekarelik dev parkı da gezen Büyükakın, parktaki halı sahada top oynayan çocukların maç isteğini kırmadı. 

BUNDAN DOLAYI DA ÇOK MUTLUYUZ

Başkan etrafını saran çocuklarla futbol oynadı. Keyifli anlara sahne olan futbol müsabakasında protokol üyelerine karşı iddialı bir oyun ortaya koyan çocuklar, attıkları şık gollerle sahadan galibiyetle ayrıldı. Oldukça mutlu oldukları gözlenen çocuklarla sohbet eden Başkan Büyükakın şöyle konuştu: “Cumhuriyet Mahallesi’ndeki parkı nitelikli bir alanı yaşam merkezi olarak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Çocuklarımız, gençlerimiz ve aileleri burada keyifle vakit geçiriyor. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Vatandaşlarımızın tüm Kocaeli’nde doğayla buluşabilecekleri alanlar yapmaya devam edeceğiz.

ÖNERİ VE TALEPLERİ DE DİNLEDİ

Başkan Büyükakın, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ın da yer aldığı birliktelikte vatandaşların kente dair öneri ve taleplerini de dinledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.