BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden açıklama

İzmit Belediyesi adına SGK borçları ve haciz işlemiyle ilgili açıklama yapıldı. 

12 Ekim 2023 16:54
İzmit Belediyesi’nden açıklama

İşte o açıklamanın içeriği:

Bildiğiniz üzere, son günlerde medyada yer bulan haberler neticesinde, birçok belediye, Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan prim borçları nedeniyle maddi sıkıntılar yaşamaktadır. Bu kapsamda, İzmit Belediyesi gayrimenkullerine de taşkın haciz diyebileceğimiz ölçüde haciz işlemi uygulanmıştır.

Ancak bu noktada vurgulamak isteriz ki, Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, konuyu öncelikle uzlaşı kültürü ile çözüme kavuşturmak adına Ankara’da Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı ile görüşmelerini sürdürmektedir. Aynı zamanda, belediye başkan yardımcımız da SGK İl Müdürlüğü ile gereken temasları sağlamaktadır.

Bu süreçte, mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli tüm adımlar atılmaktadır. Görüşmelerin ve müzakerelerin sonuçlanmasını beklerken, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve spekülasyonlara mahal vermemek adına detaylı bir basın açıklaması yapılması uygun görülmemiştir. Görüşmeler sonucunda ve Ankara dönüşünde en kısa zamanda açıklama yapılacaktır

Kamuoyunun bilgisi ve anlayışı için paylaşır, tüm süreç boyunca bizlere göstermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.