BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de adımları ortak akıl ile atıyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar tarafından düzenlenen ‘halk meclisi’ toplantısında muhtarlar ve kurum, kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi 

11 Ekim 2023 17:11
Körfez’de adımları ortak akıl ile atıyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar tarafından düzenlenen ‘halk meclisi’ toplantısında muhtarlar ve kurum, kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi. Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen toplantıda Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt dışında; güvenlik birim yetkilileri, muhtarlar ve kamu kurum yöneticileri yer aldı.

TEK TEK NOT ALDI

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez’de kurumlar arasında uyum içerisinde bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Bu noktada muhtarlarımıza, kurum amirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şener Söğüt de toplantının önemine değinirken, muhtarlar tarafından aktarılan görüş ve önerileri de tek tek not aldı.

SİZLERLE BİRLİKTE ADIM ATIYORUZ

Körfez’de her adımı ortak akıl ile attıklarını belirten Başkan Söğüt, “Muhtarlarımız bizim hizmet noktasında gözümüz kulağımız. Sizlerden gelen talep ve öneriler doğrultusunda hizmet üretiyor, eksikleri giderme fırsatı buluyoruz” ifadelerini kullandı. Muhtarlar da görüş ve önerilerini sundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.