BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sabah namazında buluştular

Derince’de pazar günleri düzenlenen sabah namazı buluşması bu kez Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Merkez Camii’nde gerçekleşti 

09 Ekim 2023 21:03
Sabah namazında buluştular

Derince’de her pazar farklı bir camide düzenlenen sabah namazı buluşması bu kez Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Derince Merkez Camii’nde gerçekleşti. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte organize ettiği sabah namazı buluşması programı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Müftüsü Mecit Amil, din görevlileri ve vatandaşların katılımıyla düzenlendi. Kılınan sabah namazı ile birlikte sohbetler ve dualar ile devam eden program ikramların ardından noktalandı. Sabah namazı buluşmalarının her pazar günü farklı bir camide gerçekleştiğini belirten Başkan Aygün, bu uygulamanın ilçe genelinde en güzel şekilde devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.