BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebzeli iş insanı Mehmet Katı muhtar adaylığını ilan etti

Gebze’de iş ve siyaset dünyasının tanınmış ismi Mehmet Katı, Sultan Orhan Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. 

06 Ekim 2023 10:03
Gebzeli iş insanı Mehmet Katı muhtar adaylığını ilan etti

Gebze’de iş dünyası, siyaset, sivil toplum kurum ve kuruluşları başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanınan, sevilen bir isim olan Mehmet Katı muhtar adaylığını ilan etti. 

Mehmet Katı şöyle konuştu: Bilgi birikimimle, heyecanımla. hayallerimle daha yaşanabilir bir mahallenin oluşması adına tüm paydaşlarla kurum, kuruluşlarla ortak akıl çerçevesinde hareket ederek, projeler sunarak ve uyum içinde hareket ederek arzulanan ortamı oluşturmak için kolları sıvadım. 

Tüm amacım Gebze’mizin en merkezi mahallesi olan Sultan Orhan Mahallesinin hak ettiği şekilde yönetilerek çok daha gelişmiş ve sorunları çözülmüş bir mahalle haline getirmek. Muhtarlık kapımız komşularımıza daima açık olacak. Yerinde yönetimin tüm kural ve gereklerini yerine getirmek üzere bu yola çıktım.

MEHMET KATI KİMDİR?

1964 Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde doğdu. Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Katı yaklaşık 43 yıldır Gebze Sultan Orhan mahallesinde ikamet ediyor. Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yöneticilik yapan Mehmet Katı başarılı çalışmalara imza atan bir isim olarak biliniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.