BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet kuaför esnafıyla bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ahilik Haftası sebebiyle Kocaeli Kuaförler Odası Başkanlığında ilçemizde faaliyet gösteren kuaför esnafıyla bir araya geldi 

05 Ekim 2023 13:59
Başkan Hürriyet kuaför esnafıyla bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentimizde faaliyet gösteren dernek, STK ve odalarla bir araya gelmeye ve fikir alışverişi yapmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet son olarak Ahilik Haftası sebebiyle Kocaeli Kuaförler Odası Başkanlığında kentimizde faaliyet gösteren kuaför esnafıyla bir araya geldi. Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen programa Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar ve oda üyeleri katılım sağladı.  


“AYNI SOFRADA BULUŞABİLMEK KIYMETLİ”

Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Bizleri kırmayarak zaman ayırdığınız için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. İşinizi gücünüzü bırakıp buraya geldiniz ve bizlerle birliktesiniz. Ahilik Haftası vesilesiyle her esnaf grubumuzla bir araya gelmeye çalıştık. Sizlerle bir araya gelerek dayanışma göstermek önemli. Görüş ve önerilerinizi almak, aynı sofrada buluşabilmek çok kıymetli. Sizlerin de bizlere önerileri ve görüşleri olursa dinlemeyi çok isteriz. 

“BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERMEK İSTEDİK”

Bu özel geceyi, şehrimizin değerli esnaflarıyla bir araya gelmek ve onların sesini daha yakından duymak amacıyla düzenledik. İzmit Belediyesi olarak, esnaflarımızın ve sanatkarlarımızın şehrimizin sosyal ve ekonomik yaşantısındaki önemini biliyor ve bu değeri her daim destekliyoruz. Ahilik, tarihimizin derinliklerinden gelen bir geleneğimiz. Biz geleneklerine sahip çıkan bir kamu kurumuyuz. Esnaf ve sanatkarlarımızın birbirine sahip çıkmasının, dayanışmasının ve ticarette dürüstlüğünün bir yansımasıdır. Geçtiğimiz haftalarda kutladığımız Ahilik Haftası'nda bir araya gelme fırsatımız olmasa da, bu vesileyle hem bu özel haftayı hatırlıyor, hem de birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik.

“ESNAFLARIMIZ ÇOK KIYMETLİ”

Kocaeli Kuaförler Odası, estetik ve güzellik sektöründe şehrimizde önemli bir role sahip. Vatandaşlarımızın günlük yaşamlarında kendilerini daha iyi hissetmelerine katkıda bulunarak, toplumumuzun daha mutlu ve özgüvenli olmasına yardımcı oluyorsunuz. Sizlerin yaşadığı sorunları, beklentileri ve önerileri bilmek, bu doğrultuda hareket etmek, İzmit Belediyesi olarak önceliklerimiz arasında. Bir kadın başkan olarak kuaförlerin yeri benim için de ayrı. Değerli esnaflarımız çok kıymetliler. 

“EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemlerde de esnaf ve sanatkarlarımızla bir araya gelmeyi, onların sesine kulak verip, şehrimiz için en iyi hizmeti sunmayı sürdüreceğiz. Son olarak, bu anlamlı buluşmada bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunar, Kocaeli Kuaförler Odası'na başarılarının devamını dilerim. Oda başkanımız her zaman kent adına bizlerle iş birliği içerisinde oldu. Birlikte birçok fikir alışverişi yaptık ve çok daha fazla bir araya gelmeyi arzu ediyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum”

“HERKESİN FİKRİNİ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Birçok çalışmamızda sizlerin önerilerini dikkate alıyoruz. Eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bu ay Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacağız. Aynı zamanda İzmit Belediyesinin de 100’üncü yılı.  O yüzden kıymetli bir sene. Sizlerin de 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde fikirlerinizi memnuniyetle dinlemek isteriz. Tıpkı Pişmaniye Festivalinde olduğu gibi. Ben yaptım oldu mantığıyla değil herkesin fikrini almaya çalışıyoruz. 

HÜRRİYET, ÇINAR SATIN ALMA UYGULAMASINI ANLATTI

Çınar Satın Alma uygulamasından da bahseden Başkan Hürriyet, “Bu uygulamayı kendi yazılımcılarımız hayata geçirdi. Esnaflarımız doğrudan teminlerde teklif gönderebiliyor. Tamamen şeffaf bir sistem. Örneğin biz belediye olarak kağıt satın alacağız, o alanda mal satan firmalarımız bu uygulamaya kayıt olduğu takdirde bilgisayar ortamında bizlere teklif gönderebiliyor. Halka açık ve her esnafın teklif sunabileceği şeffaf bir uygulama. 


“KENTİMİZİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKALIM”

Ayrıca sizlerden bir ricamız var. Bütün makamlar gelir geçer. Görevler biter. Özellikle siyasi görevler. Dün başka başkan bugün başka başkan yarın başka başkan. Hiçbir makam sonsuza kadar sürmüyor. Hepimiz bu kentte yaşamaya devam ediyoruz. Bu kentin sorunuyla ihtiyacıyla, iyisiyle kötüsüyle birlikte etkileniyoruz. O yüzden kentimizin değerlerine sahip çıkmalıyız. Burası göç alan bir şehir ama burayı kendine yurt etmiş birçok vatandaşımız var. Doğduğumuz kent kadar doyduğumuz kent de önemli. Hangi görüşten olursak olalım yanlışa yanlış demeyi bilelim, kentimize sahip çıkalım” ifadelerini kullandı. 

ODA BAŞKANI DOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar, “Ahili Haftası kapsamında bizleri bir araya getiren İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Başkanımız her daim bizim yanımızda oldu. Pandemi döneminde, deprem döneminde yaptığımız çalışmalarda hep destek oldu. Bu tarz toplantılar kaynaşmamız açısında çok kıymetli. Hepinizin ayaklarına sağlık” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.