BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fikirhane İzmit Projesi’nin lansmanı 5 Ekim Perşembe günü yapılacak

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi ortaklığında vatandaşlara daha yaşanabilir bir İzmit oluşturmak amacıyla başlatılan Fikirhane İzmit Projesi lansmana hazırlanıyor 

03 Ekim 2023 06:58
Fikirhane İzmit Projesi’nin lansmanı 5 Ekim Perşembe günü yapılacak

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Fikirhane İzmit projesi ile bu kentin gençlerinin fikirlerini almaya hazırlanıyor. Şehrimizin geleceğinin şekillenmesinde başta gençler olmak üzere tüm vatandaşların söz sahibi olabileceği Fikirhane İzmit Projesi’nin lansmanı 5 Ekim Perşembe günü 17.30’da Dernekler Yerleşkesi’nde yapılacak. Lansman programı öncesi saat 13.00’te atölye etkinlikleri başlayacak. 

DETAYLI BİLGİLER PAYLAŞILACAK

Lansmanda Fikirhane İzmit projesinin tanıtımı, vizyonu ve şehre nasıl bir katkı sağlayacağına dair detaylı bilgiler paylaşılacak.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şehrin çeşitli konularında toplumun fikirlerini ve düşüncelerini alarak kentin geleceğini inşa etmeyi, kentte birlikte çalışarak daha yaşanabilir bir İzmit için ‘Ben de varım’ diyecek tüm gençleri projeye katılmaya davet etti. 

Fikirhane İzmit Fikir Atölyesi ve Proje Tanıtım Katılım Formu 
https://forms.gle/oUMutBr6qdYYtNEU7

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.