BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün projelerini paylaşıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile istişarede bulunarak projelerini paylaşmaya devam ediyor 

28 Eylul 2023 14:48
Başkan Aygün projelerini paylaşıyor

ÜÇ GÖRÜŞME DAHA

Derince’ye birbirinden değerli projeler kazandıran Başkan Aygün, istişareye verdiği önem doğrultusunda toplumun dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Kent genelinde sık sık esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirerek, sivil toplum kuruluşları ile toplantılar yapan Başkan Aygün, görüşmelerini sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kapsamda kendisini ziyaret eden konukları ile üç önemli görüşme daha gerçekleştirerek, hem istişarede bulundu hem de önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projelerini paylaştı. 

ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

İlk olarak Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Kazgan ve Başkan Yardımcısı Sadrettin Aksoy, Başkan Aygün’ü ziyaret ederek 5 Ekim tarihinde gerçekleşecek federasyonun tanıtım toplantısına davet etti. İkinci görüşmede Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü Öğrencileri Burak Akçay, Enis Talha Sünetci, Sevil Ay ve İrem Atay' ile bir araya gelen Başkan Aygün, öğrencilere katılacakları İnsansız Hava Aracı Yarışması’nda başarılar diledi. Başkan Aygün, son olarak Cumhurbaşkanlığı Ses Sanatçısı Recep Alper Çevirel'i makamında konuk etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.