BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, Gazete Kulübü öğrencileri ile buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gençlik ve Spor Merkezlerinde faaliyetlerini sürdüren Gazete Kulübü öğrencileri ile bir araya geldi 

27 Eylul 2023 17:17
Başkan Aygün, Gazete Kulübü öğrencileri ile buluştu

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEBRİK

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere özel önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren öğrencilerle sık sık bir araya geliyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak gençlik merkezlerinde faaliyetlerini sürdüren Gazete Kulübü öğrencileri ile buluştu. Öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, “Gençlik ve Spor Merkezlerimizde faaliyetlerini sürdüren Gazete Kulübü öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Gençliğe yönelik çok önemli bilgilerin yer aldığı Vaveyla dergisini hazırlayıp bizlere de takdim eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

GAZETE KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın katılımıyla Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ile Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki Gazete Kulübü öğrencileri Sevar Tab, Ravza Nur Erdem, Şeyma Sırdaş, Melis Kıranşal, Zeynep Yavuz, Hatice Kübra Yavuz, Ömer Asaf Akıncı, Abdülselam Öztunç, Tevme Şehitli, Elif Vural, Ahsen Zehra Ayata, Elifsu Akkoç, İrem Cansu Akkoç ve Tuğçe Çalışkan hazır bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.