BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: Dijital Baskı Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun  

Başkan Hürriyet, baskı maliyetlerinde büyük oranda tasarruf sağlayan yeni kurdukları Dijital Baskı Merkezini tanıtarak, “Göreve geldiğimizden bu yana itibaren az para çok iş yapma şiarıyla yolumuza devam ediyoruz. Dijital Baskı Merkezimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi  

27 Eylul 2023 15:22
Hürriyet: Dijital Baskı Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun  

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi tarafından kurulan yeni Dijital Baskı Merkezini tanıttı. Dijital Baskı Merkezinde açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Göreve geldiğimizden bu yana belediyemizin kaynaklarını doğru kullanmak ve kaynaklarımızı korumak adına tasarruflu üretim yapmak için ciddi çaba harcıyoruz. Herkesin bildiği üzere birçok üretim mekanizmamızı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Ya da kiramalar yerine dışardan hizmet almak yerine kendi öz gücümüzü arttırmaya çalışıyoruz. İş makinalarımızı, kamyonlarımızın satın alma süreçlerini bütün İzmitliler duydu ve biliyor artık.  

“ARTIK KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ”

Birçok atölyemizi büyüttük. Satın almak yerine atölyelerde üretmeyi tercih ediyoruz. Şimdi yeni bir ihtiyacımızı yine kendi öz kaynaklarımızla karşılamak üzere bir yola çıktık. Özellikle en çok giderlerimizden birisi olan baskı işleri, dışarıda yaptırdığımız birçok billboard, vinil afiş ve dijital baskı işlerimizi kendimiz üretebileceğiz. Fakat biz göreve geldiğimizden itibaren bunu nasıl kendi imkanlarımızla yaparız, daha uyguna veya nasıl tasarruf ederiz diyerek bunları kendimize dert ettik. 

“DİJİTAL BASKI MERKEZİMİZ VAR”

Ama artık son model ve her türlü özelliğe sahip Dijital baskı makinasını açık ihale yöntemiyle satın aldık. Yeni baskı makinamız ile her türlü baskıyı yaparak hem tasarruf hem de daha hızlı iş üretme imkanını sağladık. Bu makine çok kıymetli bir makine. Birçok baskı merkezinde olmayan bir makine ve bu makinanın alımıyla birlikte ve alanın yeniden düzenlenmesiyle birlikte artık İzmit Belediyesine ait dijital bir baskı merkezimiz oluştu. 

“ÇOK BÜYÜK BİLLBOARDLAR, AFİŞLER BASILABİLECEK”

Dijital baskı makinamız 4 ana renk ile çok büyük baskılar yapabildiğimiz, çok büyük billboardlar ve vinil afişler basabilecek bir makine. Kurulan bu dijital baskı merkezi ile hem istihdam yarattık hem de birçok atıl malzemeyi tekrar kullanılır hale getirdik. İhtiyacımız olan bilgisayar masa ve sandalyeleri kurum içerisinden tedarik edip, yeniden satın alma yapmayarak burada bir dijital baskı merkezi oluşturduk. 

“DIŞARIDAN HİZMET ALMADAN ÜRETİYORUZ”

Bu baskı merkezimiz ile birlikte 100’den fazla olan billboard ve reklam alanlarımızda duyurular ve etkinliklerimiz için bu işlerimizi 2 gün kadar kısa bir sürede yapmak mümkün hale geldi. Faaliyete geçirdiğimiz ve bir süredir kullandığımız baskı makinamız ile yaptığımız baskılar bizim kendi öz kaynaklarımızla olan ve satın aldığımız ve şu anda İzmit Belediyesi malı haline gelen bu profesyonel makine ile dışarıdan hizmet almaksızın yaptırabiliyoruz.

“CİDDİ ORANDA TASARRUF YAPTIK”

Dijital baskı merkezinde basımını yaptığımız bilboardlar çok kısa sürede basım yaparak ertesi gün billboardlara asma fırsatı yakalıyoruz. Kurmuş olduğumuz dijital baskı merkezimiz ile maliyette ciddi anlamda tasarruf sağlıyoruz . Yeni almış olduğumuz makina ile vinilleri 70 metreye kadar üretebiliyoruz. 

“AZ PARA ÇOK İŞ DİYEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

İzmit halkına verdiğimiz değer, İzmit halkının İzmit Belediyesinin parasını korumak adına, daha doğru kullanmak adına ve daha tasarruflu kullanmak adına imkanlarımızı en doğru şekilde değerlendiriyoruz.   Yeni şeyler ürettikçe çok mutlu oluyorum, seviniyorum. İlk göreve geldiğimizden bu yana itibaren az para çok iş yapma şiarıyla yolumuza devam ediyoruz, dijital baskı merkezimiz hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.