BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Suat Yazan’dan Yozgatlılar Federasyonu’na ziyaret

Eğitimci ve idareci kimliği ile çok tanınan bir isim olan Suat Yazan, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu’nu ziyaret etti. 

23 Eylul 2023 06:34
Suat Yazan’dan Yozgatlılar Federasyonu’na ziyaret

Kocaeli’nin önde gelen eğitimci ve idarecilerinden olan, birçok sendika ve sivil toplum kuruluşunda aktif bir şekilde vazife yapan, çalışkanlığı ve güler yüzlü kişiliği ile herkes tarafından takdir edilen, öğrenci velileri tarafından oldukça çok sevilen Hereke Sümer İlkokulu Müdürü Suat Yazan, Kocaeli’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri konumunda bulunan, yaptığı toplu organizasyonlarla büyük yankı uyandıran merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu’nu ziyaret etti.

Federasyon genel başkanı Erol Akalın ile görüşerek; fikir alış verişinde bulundu.   Federasyonu ziyarete gelen Suat Yazan’a teşekkür ettiğini belirten Federasyon Genel Başkanı Erol Akalın; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘ İdarecilik anlamında büyük başarılara imza atan Sayın Hocamız Suat Yazan Hocamıza içinde yaşadığımız Kocaeli’nin e ülkemizin ihtiyacı var.  Geçmişi başarılarla dolu olan Suat Yazan Müdürümüze başarılar diliyorum’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.