BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mehmet Allak oğlunu evlendirdi

Kentimizin tanınmış simalarından olan ve özellikle hayırsever kişiliği ile bilinen, ayrıca geçmiş dönemlerde Körfez Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclisi Başkan Vekilliği de yapan iş insanı Mehmet Allak, oğlunu evlendirdi.  

19 Eylul 2023 17:01
Mehmet Allak oğlunu evlendirdi

Mehmet ve Kamile Allak çiftinin, mali müşavirlik yapan 27 yaşındaki yakışıklı oğulları Abdullah ile Hatice-Vedak Aksakal çiftinin yüksek lisans öğrencisi olan 24 yaşındaki güzel kızları Şule’nin düğün merasimleri Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

PROTOKOL AKINI VARDI

Allak ve aksakal ailesini bu mutlu günlerinde kalabalık bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı. Düğüne; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Veysel Tipioğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Nail Çiler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti önceki dönem milletvekili İlyas Şeker, önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, DEVA Partisi İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan, AK Parti önceki dönem il başkanlarından Mahmut Civelek, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, AK Parti Dilovasi İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Demokrat Partisi Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Hatip Togay, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Prof. Dr. Faik Budak. Prof. Dr. Mustafa Güneş, Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan, Prof. Dr. Çağrı Yılmaz, Prof. Dr. Dinçer Aydın, Prof. Dr. Öznur Gökkaya, Doç. Dr. Alper Gültekin, Doç. Dr. Ali Çiftçi, Uzm. Dr. Ali Yiğit, Dr. Harun Arslan, Dr. Ali Yıldız, Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Zehra Coşkun Salih, Dr. Yılmaz Salih, önceki dönem Ağrı Belediye Başkanı Hasan Aslan, önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki dönem Körfez  Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, TEİAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Ağrı Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar, Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, İstanbul Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Vefa Kızılaslan, İstanbul Anadolu Yakası Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Üşen, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, KAI Vakfı Başkanı İsa Bozkurt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şöförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, geçmiş dönem Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil, Kent genelinden kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, il ve ilçe protokol üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

ALLAK’TAN YAKIN ALAKA

Çiftin bu mutlu günlerinde nikahlarını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken, kent protokolünün önemli isimleri de şahitler arasında yer aldı. Nikahın ardından genç çift adeta takı yağmuruna tutulurken, düğün sahibi olan Mehmet Allak da tüm konukları ile yakından ilgilendi. Düğünde tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.