BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Anıl Koçak Derince’nin gururu oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Down Sendromlular Futsal Millî Takımı ile Avrupa şampiyonluğu yaşayan EYDEM kursiyerlerinden Anıl Koçak’ı evinde ziyaret etti 

18 Eylul 2023 17:18
Anıl Koçak Derince’nin gururu oldu

Özel Sporcular Down Sendromlular Futsal Milli Takımı İtalya’da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Oyunları'nın finalinde Portekiz’i 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Ay yıldızlı takımımızın şampiyon olan kadrosunda yer alan Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) kursiyerlerinden Anıl Koçak da bu başarıda önemli rol oynayan isimler arasındaydı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak da beraberinde teşkilat yöneticileriyle birlikte şampiyonluğun mimarlarından Anıl Koçak ve ailesini ziyaret ederek, tebriklerini iletti. İbni Sina Mahallesi’nde Koçak ailesinin hanesinde gerçekleşen ziyarette Anıl’ı başarılarından dolayı kutlayan Başkan Aygün “Başta Anıl olmak üzere tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezimiz ile özel çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.