BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ten İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu’na ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İçişleri Bakan Yardımcılığı’na atanan Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.  

16 Eylul 2023 19:38
Başkan Söğüt’ten İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu’na ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapan ve ardından uzun yıllar Van, Antalya ve Diyarbakır Valiliği yapan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. 

İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Körfez’deki kurumların işbirliği içerisinde çalıştığına dikkat çeken Başkan Söğüt, "Bugün ziyaretimizi Sayın Bakan Yardımcımıza yaptık. İnşallah, tüm kamu kurumlarımızla memleketimiz için iyi işleri hep birlikte yapacağız. Sayın Karaloğlu’na bizleri ağırladığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

KARALOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve beraberindekilerin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “ Görev yaptığım illerden biri olan Kocaelili hemşehrilerimizin yaptığı ziyaretler beni çok memnun ediyor.  Memleketimizin her toprağı bizim çok kıymetli. Şener Başkanımızı da yakinen tanıyor ve Körfez’e kazandırdığı hizmetleri takip ediyorum.  Şener Bey nezdinde, cennet vatanımıza ve aziz milletimize hizmet için çalışan herkesi kutluyorum” ifadelerini kullanarak Kocaeli’ye selamlarını iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.