BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Engelli oğluna iş istiyor

Körfez Güney Mahallesi Arpacı Sokak üzerinde biri engelli olmak üzere üç çocuğu ile birlikte yaşayan Sariye Tezel, engelli oğlu için kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, kuruluşlardan iş arıyor.  

11 Eylul 2023 09:49
Engelli oğluna iş istiyor

Yüzde 70 oranında engelli olmasına rağmen, konuşması, yürümesi ve güç kullanımı yerinde olan 19 yaşında ki oğlu Enese Karakaya’ya iş aradığını belirten Sariye Tezer, ‘ Üç çocuk annesiyim. Bir oğlum yüzde 70 oranında engele sahip ama çalışmaya müsait. Bir kızım üniversitede okuyor. Birde oğlum ortaokulda okuyor. Benim oğluma iş arıyorum. Topluma kazandırılması, kendi ayaklarının üzerinde durması gerekiyor. Oğlum için başta kamu kurumlarından iş talebimiz var. Biz, kendi ayaklarımızın üzerinde durmak istiyoruz. Sosyal devlet anlayışı gereğince oğluma iş vermelerini istiyorum. Oğlum her yerde ve her zaman ‘iş istiyorum, çalışmak istiyorum’ diyor. Bunu topluma kazandırmamız gerekiyor.  Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarından birinde oğluma iş verilmesini istiyorum.  Oğlum iş imkânına sahip olursa, bende çalışırım; kimseye muhtaç olmadan ihtiyaçlarımı gidermiş olurum’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.