BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den Gültekin ve Turgut’a ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  Kocaeli Şehir Hastanesi Ortopedi Bölümü Klinik Şefi Doç. Dr. Alper Gültekin ve Genel Cerrahi Bölümü Klinik Eğitim Şefi Uz. Dr. Hamdi Taner Turgut'u ziyaret etti 

07 Eylul 2023 19:06
Başkan Aygün’den Gültekin ve Turgut’a ziyaret

İlçe halkına söz verdiği projeleri bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareye verdiği önem doğrultusunda kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bakan Aygün, bu bağlamda son olarak Kocaeli Şehir Hastanesi Ortopedi Bölümü Klinik Şefi Doç. Dr. Alper Gültekin ve Genel Cerrahi Bölümü Klinik Eğitim Şefi Uz. Dr. Hamdi Taner Turgut'u ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Gültekin ve Turgut da ziyaretlerinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.