BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeşildal, Taşdelen’i davet etti

Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Dernek Genel Sekreteri Hasan Yeşildal, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Kartepe’de Trabzonlular Buluşuyor” festivali için Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’i ziyaret ederek festivale davet etti 

06 Eylul 2023 12:15
Yeşildal, Taşdelen’i davet etti

İlimiz Kartepe bölgesinde faaliyet gösteren Trabzonlu Dernekleri, geçtiğimiz yıl gerçekleştirmiş oldukları muhteşem organizasyonla Kartepe’de yaşayan Trabzonluları SEKA Kampında toplamıştı. Büyük ilgi gören ve binlerce kişinin akın ettiği buluşma deyim yerindeyse büyük yankı uyandırmıştı. Hatta Trabzon haber sitelerine bile konu olan bu buluşma sonrası Kartepe ve Uzuntarla Derneklerinin yanı sıra Trabzon Araklı Yüceyurt ve Kükürtlü Köyü ile Trabzon Kartepe Asarlı Derneklerini de güçlerine katarak geleneksel hale getirilen buluşmanın çıtası daha da yükseltildi. Haftalar öncesinden çalışmalara başlayan dernek yöneticilerinin festival günü bir de sürprizi olacak.

TS CLUP FESTİVALDE OLACAK

Özellikle Trabzonspor sevdalılarının merakla beklediği TS Clup Tırı festival alanında gün boyu hazır bulunacak. İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’i ziyaret ederek davet eden Uzuntarla Dernek Genel Sekreteri Yeşildal yaptığı açıklamada, “10 Eylül Pazar günü saat 12.00’de SEKA Kamp Alanında başlayacak olan festivalimize tüm hemşerilerimizi ve Kocaeli halkını bekliyoruz. Birbirinden güzel etkinlikler, konserler ve standlar sizleri bekliyor. Bize destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman başta olmak üzere tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkür ederim” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.