BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

12.Uluslarası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali yurtdışında da ses getirdi

İzmit Belediyesinin bu yıl 12'ncisini düzenlediği Uluslarası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali uluslararası arenada ses getirmeyi başardı 

04 Eylul 2023 11:21
12.Uluslarası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali yurtdışında da ses getirdi

İzmit’in en önemli gastro ürünü pişmaniyenin ve kentin tanıtımı amacıyla bu yıl 12’ncisini düzenlenen Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali kentin farklı noktalarında yapılan etkinliklerle dolu dolu bir şekilde geçti. Festival için dünyanın birçok bölgesinden kentimize gelen bando ve halk oyunları grupları etkileyici performanslar ile vatandaşları büyüledi. 

ROMANYA DEVLET TELEVİZYONUNDA YAYINLANDI

IGF Başkanı Prof. Dr. Dorel Cosma’nın katılımlarıyla gerçekleşen 12.Uluslarası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali, Romanya Devlet Televizyonunda 1 saatlik gösterim ile ülke sınırlarını aştı. Yapılan gösterimde IGF Başkanı Prof. Dr. Dorel Cosma, İzmit Belediyesinin kendisine takdim ettiği hediyeler ile birlikte program sunumunu gerçekleştirdi. İzmit Pişmaniyesi yurt dışında önemli tanıtım imkanı buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.