BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepeli Trabzonlular ikinci buluşmaya hazırlanıyor

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Kartepe’de Trabzonlular Buluşuyor” festivali, 10 Eylül Pazar günü SEKA Kamp Piknik Alanında gerçekleşecek 

04 Eylul 2023 17:28
Kartepeli Trabzonlular ikinci buluşmaya hazırlanıyor

İlimizde faaliyet gösteren Kartepe ve Uzuntarla Trabzon Derneklerinin geçtiğimiz yıl ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Kartepe’de Trabzonlular Buluşuyor” festivali büyük ilgi görmüş ve binlerce kişi SEKA Kampı Piknik Alanına adeta akın etmişti. Büyük ilgi gören ve bu yıl geleneksel hale getirilen festivalin ikinci buluşması, kent protokolünün de katılımıyla 10 Eylül Pazar günü yine aynı yerde bu kez; Kartep ve Uzuntarla Derneklerinin yanı sıra Trabzon Araklı Yüceyurt ve Kükürtlü Köyü ile Trabzon Kartepe Asarlı Derneklerinin de desteğiyle gerçekleşecek. 

TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Festivalin ev sahiplerinden Kartepe Trabzon Derneği Başkanı Ahmet Dilek, büyük buluşmaya sayılı günlerin kaldığını hatırlatarak, “Festivalimize geçen sene yoğun ilgi vardı. Aynı heyecanla bu senede gücümüze güç katarak diğer derneklerimizle birlikte çalışmalarımıza başladık. Pazar günü muhteşem bir gün sizleri bekliyor. Yerel ve ulusal sanatçılarımız, stantlarımız, yerel oyunlarımız, gösterilerimiz, coşkumuz ve tüm heyecanımızla unutulmaz bir gün yaşamak için tüm hemşerilerimizi büyük buluşmaya bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundu. Öte yandan Dilek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.