BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Yenicelilerle mevlidi şerifin manevi ikliminde buluştu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Yenice Köyü’nde gerçekleştirilen geleneksel Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim tilavetine katıldı 

03 Eylul 2023 08:04
Başkan Hürriyet, Yenicelilerle mevlidi şerifin manevi ikliminde buluştu

İzmit Yenice Köyü sakinleri tarafından geleneksel hale getirilen Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okuma tilaveti gerçekleştirildi. Köy mezarlığının yanında bulunan meydanda gerçekleştirilen programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç ve çevre köylerden vatandaşlar katıldı.

YOĞUN İLGİ

Yenice Mahallesi’ndeki programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Başkan Hürriyet’e mevlide katılımından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından program, vatandaşlara ikramların yapılmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.