BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur'dan 30 Ağustos mesajı 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. 

30 Ağustos 2023 11:36
İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur'dan 30 Ağustos mesajı 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur mesajında, "Türk milleti olarak öyle şanslıyız ki, dünya tarihinin en büyük zaferlerinden birine bu topraklarda imza atıldı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi tarihe altın harflerle yazıldı. 

İYİ Parti olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamakla birlikte, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadelenin bizlerin de yol haritasını çizen büyük bir destan olduğunu ifade etmek istiyoruz. Gücümüzü ve inancımızı Atatürk ve silah arkadaşlarından alırken, bir ve bütün olan Türk milletinin önünde yeni zaferler için hiçbir gücün duramayacağına inanıyoruz. Atatürk ve silah arkadaşlarını, bağımsız Türk vatanı için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.