BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

VOGA Butik İzmit’te açıldı

Uzun süredir internet üzerinden satışlar ile genç kitleye yönelik modern tasarımları ile satış yapan ve daha öncesinde ise “Venus By Yaren” olarak hizmet veren VOGA Butik Kocaeli, İzmit’te güzel bir açılış ile müşterileri ile buluştu. Bu güzel açılışta, yeni ve eski müşterileri ağırlarken, günün anlamı ve açılışı ile Yaren Akkuş kurdele ile birlikte bu güzel ve şirin mağazanın açılışını yaptı. 

30 Ağustos 2023 10:37
VOGA Butik İzmit’te açıldı

MODERN GİYİM ÜZERİNE YÜZLERCE ÜRÜN

Daha önceden internet üzerinden birçok platformda yer alan VOGA şimdi mağaza olarak modern ve gençlere yönelik tasarımları ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. 

ŞİRİN BİR BUTİK VE MUHTEŞEM KONUM

Butik’in dış görünüşü ve iç dizaynı ile müşteri ve açılışta davetlilerin dikkatini çekerken, İzmit’in merkezinde Karabaş Mah. Asım Efendi Sok. No:5/C İzmit/Kocaeli’de bulunması konumu ve rahat ulaşım imkanı sayesinde müşterilerine hizmet veriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.