BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bakan Bak iki önemli program için Derince’ye geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nin açılışı ile Derince Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen Yaz Spor Okullarının kapanış töreni etkinliklerine katılmak üzere Derince’ye geliyor 

29 Ağustos 2023 16:11
Bakan Bak iki önemli program için Derince’ye geliyor

BEŞDİVAN TESİSLERİ’NİN AÇILIŞI YAPILACAK

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Tahtalı Göleti bölgesine inşa ettiği Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nin açılışı için hazırlıklar tamamlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın teşrifleriyle hizmete girecek olan Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nin açılışı 31 Ağustos Perşembe günü saat 17.00’de yapılacak. Yeşille mavinin buluştuğu Tahtalı Göleti çevresine inşa edilen ve üç etaptan oluşan Beşdivan Tesisleri, Taş Evler, 24 odalı konaklama tesisi, konferans ve toplantı salonları, 24 araçlık karavan park, ürün satış yerleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, anfi ve teras alanı ile burada konaklamak isteyenler için çeşitli alternatifler sunuyor.

YAZ SPOR OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ 

Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nin açılışını yapacak olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak sonrasında Derince Harikalar Sahili’nde gerçekleşen Gençlik Festivali’ni ziyaret edecek. Saat 19.30’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni ve Gençlik Festivali’ne katılacak Bakan Bak, burada etkinliğe katılan sporcular ve vatandaşlarla bir araya gelecek. 106 takımın katılımıyla gerçekleşen plaj voleybolu, çocuk eğlenceleri ve konser etkinlikleri ile dolu dolu geçecek olan Gençlik Festivali, Derince Belediyesi’nin öncülüğünde ilçedeki spor kulüpleri Derincespor, Sırrıpaşa FK, Çenedağ Spor Kulübü, Yavuzspor, Çınarlıspor, Derince G.B., Derince Gücü Spor Kulübü ve Derincespor A.Ş.’de yaz dönemi boyunca eğitim gören 24 branşta 6 bin 400 sporcunun katılımıyla yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.