BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KALİMDER Başkanı Sertaç Tugay’dan pilav gününe davet

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği’nin her yıl organize ettiği Geleneksel Pilav Günü Etkinliği’nin 18.si 2 Eylül Cumartesi günü saat 15:00 – 17:00 arasında Kandıra Namazgah Mesire Alanında gerçekleştirilecek.  

27 Ağustos 2023 08:04
KALİMDER Başkanı Sertaç Tugay’dan pilav gününe davet

18. PİLAV GÜNÜ BU SENE NAMAZGAH MESİRE ALANINDA
             
Başkan Tugay; “KALİMDER olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve 18.sini tertiplediğimiz Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Pilav Günü etkinliğimizi, bu yıl 2 Eylül Cumartesi günü saat 15:00 – 17:00 arası Kandıra Namazgah mesire alanında gerçekleştireceğiz. Okulumuzdan bu güne kadar mezun olmuş, Türkiye’nin ve hatta Dünya’nın farklı noktalarında yaşamlarını sürdüren mezunlarımız ile öğretmenlerimizi, pilav günü etkinliklerimizde bir araya getirerek, özlem gidermeleri, eski anılarını tazelemeleri bizleri oldukça mutlu ediyor. Önceki dönem başkanımız Aygün Aynagöz ve yönetiminin başlattığı ve yıllardır sürdürdüğü bu geleneği bizlerde yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Daha önceleri okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz pilav günlerimizi, okulumuz yıkıldıktan sonra mecburen farklı lokasyonlarda gerçekleştirmek zorunda kalmıştık. Bu sene katılımın da yoğun olacağını beklediğimizden ötürü, etkinliğimizi geniş bir alanda yapabilmek adına Namazgah Mesire Alanını tercih etmek istedik. Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan bey’e de bu talebimizi ilettiğimizde, derneğimize olumlu yanıt vermeleri bizleri son derece memnun etti. Bu vesile ile kendilerine ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi

BAŞKAN TUGAY’DAN AÇIK DAVET
    
“Bu yıl 18.sini gerçekleştireceğimiz Pilav Günü etkinliğimize, dönemin Kandıra Orta Okulu’ndan mezun olan kıymetli büyüklerimizi, Kandıra Lisesi mezunlarımızı, bugüne kadar okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizi, memurlarımızı ve okulumuzun emekçileri olan çalışanlarımızı bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.