BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

En tatlı festivalde pişmaniye sıra gecesi beğeni topladı

12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivalinin ikinci gününde pişmaniye sıra gecesi düzenlendi. Sıra gecesi renkli anlara sahne oldu 

27 Ağustos 2023 19:34
En tatlı festivalde pişmaniye sıra gecesi beğeni topladı

İzmit Belediyesi ile ilgili kurum ve kuruluşların ortaklığıyla organize edilen 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali bütün heyecanı ile devam ediyor. Birçok etkinliğe sahne olan festivalin ikinci günü geride kaldı. Festivalin ikinci gününde pişmaniye sıra gecesi düzenlendi. İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleşen sıra gecesinde hem çiğ köfte yapıldı hem de pişmaniye çekildi. 

RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU
 

Ustaların elinden çıkan pişmaniye ve çiğ köfte vatandaşların beğenisini topladı. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in de katıldığı sıra gecesinde türküler de söylenip oyun havaları oynandı. İkinci gün etkinlikleri Hüsnü Şenlendirici konseri ile devam etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.