BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Pişmaniye Festivali En Renkli Festival Korteji ile başladı

12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali'de ‘En Renkli Festival Korteji’ temalı yürüyüş  renkli anlara sahne oldu 

25 Ağustos 2023 19:09
Pişmaniye Festivali En Renkli Festival Korteji ile başladı

İzmit Belediyesinin pişmaniyenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması amacıyla düzenlediği 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali bütün heyecanı ile devam ediyor. İzmit Kent Meydanı’nda devam eden festival için Kültür Tepesi Atatürk Anıtı önünden kortej yürüyüşü düzenlendi. 

GENİŞ KATILIM

‘En Renkli Festival Korteji’ teması ile gerçekleşen korteje, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Yazar Sahrap Soysal, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, KYÖD Başkanı Uğur Saral, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, dernek ve STK temsilcileri, vatandaşlar ve dans gösteri grupları katıldı. Kültür Tepesi Atatürk Anıtı önünden başlayan kortej, İzmit Kent Meydanında son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.