BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün projelerini paylaşıyor

Derince Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Derince’mize değer katan projelere hep birlikte imza atıyoruz” dedi 

24 Ağustos 2023 06:44
Başkan Aygün projelerini paylaşıyor

Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projeleri inşa ederken diğer taraftan kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Düzenli olarak, esnaf, vatandaş ve STK buluşmalarını sürdüren Başkan Aygün son olarak Derince Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve sanayi sitesi esnaflarının yer aldığı programda hizmete sunduğu projeleri ve önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmaları paylaşan Başkan Aygün, “Derince’mize değer katan projelere hep birlikte imza atıyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.