BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt: Kentin ihtiyaçlarına göre adım atıyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha gezileri dışında makamda da misafirlerini ağırladı. Başkan Söğüt, “Daha güzel bir Körfez için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi 

21 Ağustos 2023 09:34
Başkan Söğüt: Kentin ihtiyaçlarına göre adım atıyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha gezileri dışında makamda da misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Söğüt bu kapsamda da önceki gün ilk olarak Çayırova İlçe Kütüphanesi Müdürü Özgür Akgün, Mustafa ve Müzeyyen Çoğul ile Tuzla Belediyesi Sosyoloğu Erdal Sarıçam’ı ağırladı. 

İHTİYAÇLARA GÖRE ADIM ATIYORUZ

Karşılıklı görüş-alışverişinde bulunulan ziyaretlerde Körfez’de yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Başkan Söğüt, “Daha güzel bir Körfez için göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Spordan ulaşıma, sanattan sosyal belediyeciliğe kadar kentin ihtiyaçları ne ise o yönde çalışma yürüttük” dedi. Başkan Söğüt ziyaretlerden dolayı da misafirlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.