BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şanbaz Yıldız’ın ailesinden teşekkür

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden İYİ Parti’nin ilimizdeki önemli isimlerinden Şanbaz Yıldız’ın ailesinden teşekkür mesajı geldi. 

19 Ağustos 2023 19:38
Şanbaz Yıldız’ın ailesinden teşekkür

Şanbaz Yıldız’ın ailesi adına yapılan o açıklamanın içeriği şöyle:

13 Ağustos gecesi hayatımızın en acı gününü yaşadık. Canımız, her şeyimiz, hayattaki en değerlimiz Şanbaz Yıldız’ı kaybettik. O iyiliğiyle, yüzünden eksik olmayan gülüşüyle, vefasıyla, çalışkanlığıyla binlerce insanın hayatında iz bıraktı. İyi günde, kötü günde, dostlarının, yakınlarının hep yanında oldu.

Evimizin direği, yaşama sevincimiz Şanbaz YILDIZ’ın vefatının ardından bizleri yalnız bırakmayan, evimizde, cenazemizde, her anımızda acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz.  Başta İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener olmak üzere siyasi parti genel başkan yardımcıları ve milletvekillerine, il ve ilçe başkanlarına, belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, meslek odası başkanlarına, iş insanlarına, gazetecilere minnetlerimizle… 

Yıldız ailesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.