BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şakoğlu: Engellemeler olmasaydı çalışanlarımız bugün daha yüksek zam alabileceklerdi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Büyükşehir Belediyesini eleştiren İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, “Belediye emekçilerimize; 28 milyar bütçeli Büyükşehir Belediyesi dahil Kocaeli’ndeki tüm belediyelerden daha yüksek bir artış oranı verildi” dedi. 

16 Ağustos 2023 10:12
Şakoğlu: Engellemeler olmasaydı çalışanlarımız bugün daha yüksek zam alabileceklerdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye personeline yüzde 23’lük zam açıklamasının ardından İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Şakoğlu açıklamasında, “1 milyar bütçeli İzmit Belediyesi olarak işçisine, 28 milyar bütçeli Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dahil Kocaeli’ndeki tüm belediyelerden daha yüksek bir artış oranı ile yüzde 23 zam verdik. 

ARAÇ SATIN ALMA YETKİSİNİ ENGELLEMESELERDİ

Açıklamasına devam eden Şakoğlu, “Bunun mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Emek verenlerin ellerine sağlık. Demek zamanında onay vermedikleri araç satın alma yetkisini alsaydık çalışanlarımız bugün daha yüksek bir oran alabileceklerdi. Güle güle harcayın" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.