BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mehmet Avcı binlerce Atatürklü bayrak dağıttı

Vatanseverler Hareketi Derneği Başkanı Mehmet Avcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na kısa bir süre adeta kendisine bir görev haline getirdiği milli günlerde Atatürk flaması, Türk Bayrağı ve rozetler dağıtma geleneğini bu yılda sürdürdü. 

15 Ağustos 2023 19:06
Mehmet Avcı binlerce Atatürklü bayrak dağıttı

Türk Milletinin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve Atatürk’ün değerini artık anlamaya davet ediyorum diyen Avcı şöyle konuştu: ‘Sahalarda mücadele etmeye milli günlerde Atatürk flaması, Türk bayrağı ve rozetler dağıtmaya devam ediyorum.  Ağustos ayı Türk tarihinde kazanmış oldu 5 zaferden biride 30 Ağustos Zafer Bayramıdır. 250 sene taarruz etmeyen Türk ordusu Atatürk’ün namus savaşı dediği kurtuluş savaşını 30 Ağustos’ta taçlandırmıştır.’   

‘15 BİN ADET TÜRK BAYRAĞI, 10 BİN ADET ATATÜRK FLAMA BAYRAĞI, 15 BİN ADET ROZET GÖNDERDİM’   

‘Biz vatansever Atatürkçülerde milli bayramlarımızda daha evvel yaptığımız gibi  gönülden imece usulü bir araya gelip İzmit merkezde ki esnaflara Atatürk flama bayrağı Türk bayrağı rozetler dağıtmaya hediye etmeye başladık’ diyen Mehmet Avcı ‘Her Esnafın camekanlarında yeni temiz yıpranmamış bayraklar olmasını hedefledik.  Ayrıca 23 ilimizde kadın ve çocuklara dağıtılıp hediye edilmek üzere gönüllü vatansever Atatürkçülerle15 bin adet Türk Bayrağı, 10 bin adet Atatürk flama bayrağı, 15 bin adet rozet gönderdim. Vatansever Atatürkçülerin sahada mücadele etmek zorunda olduğunu göstermeye gayret ediyoruz şeklinde konuştu.

SAVCILIK ŞİKAYETLERİNE DEVAM   

Avcı, ayrıca halkı kin ve nefrete sürükleyen, Atatürk’e hakaret eden ayrıştırıcı, bölücü söylemlerde bulunan, özellikle de inançları kullanıp perde edip, çoklu devletler arasında imzalanmış Lozan Antlaşması’nda gizli madde var diyerek kötü bilinçli saldırılar yapan cahilce değil, kasıtlı bir yerlere hizmet edenlerle de hukuki mücadele savcılık şikayetleri yapmaya devam ediyorum. Türk Milletinin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve Atatürk’ün değerini artık anlamaya davet ediyorum’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.