BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt: Yerinde görerek çözüm üretiyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ile birlikte ilçede hayata geçirilecek projelerle ilgili incelemelerde bulundu 

15 Ağustos 2023 12:21
Başkan Söğüt: Yerinde görerek çözüm üretiyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ile birlikte ilçede hayata geçirilecek projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt ve Turan’a ziyaretler sırasında Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil de eşlik etti.

DAHA YEŞİL BİR KÖRFEZ

Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ile birlikte hayata geçirilecek projeleri yerinde incelediklerini ve mevcutlar üzerinde yapılması planlanan değişikliklerle ilgili de yerinde çözüm ürettiklerini belirten Başkan Söğüt, “Daha yeşil bir Körfez için geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı yürütüyoruz.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte de güzel projeleri hayata geçirdik. Yarımca Sahili’nde Anıtpark’ı tamamladık şimdi de 60+ Aktif Yaşam Merkezi’mizin hemen yan tarafındaki alanda çalışma başlattık” dedi. Başkan Söğüt ve Cenan Turan ayrıca mevcut mezarlık yerleri ve yeni alanlarla ilgili de incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.