BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Meral Akşener, Şanbaz Yıldız’ı son yolculuğuna uğurladı

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Şanbaz Yıldız’ın İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Merkez Camii’ndeki cenaze törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de katıldı. 

14 Ağustos 2023 07:13
Meral Akşener, Şanbaz Yıldız’ı son yolculuğuna uğurladı

İYİ Parti’den Koray Aydın, Lütfü Türkkan, Cumali Durmuş gibi isimlerinde hazır bulunduğu bu cenaze töreninden sonra Genel Başkan Akşener gazetecilerden gelen sorular üzerine şöyle konuştu:  

Şanbaz Yıldız benim çok eski tanıdığım biri ve ben Kocaeliliyim biliyorsunuz. Nerdeyse abimin il başkanlığı döneminden tanıtıldığım insanlardan biri. Ailesini, çoluğunu çocuğunu tanırım, dolayısıyla bir siyasi arkadaşlığın, dostluğun ötesinde. Kardeşimi kaybetmiş gibi hissediyorum Yeri çok zor durdurulacak bir arkadaşımızı kaybettik. Son derece fedakar insanları kırmayan, incitmeyen saygı gösteren, saygı timsali bir insandı. Allah mekanını cennet etsin inşallah cennette buluştursun. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.