BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi emekçileriyle dalga geçen Muhtar Kabak'a tepki

Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli de olan Kocatepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kabak, sosyal medya hesabından İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma yapmasına rağmen yakışıksız bir paylaşımda bulunmasına tepki geldi. 

14 Ağustos 2023 20:42
İzmit Belediyesi emekçileriyle dalga geçen Muhtar Kabak'a tepki

İzmit Belediyesi adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

BÜYÜKŞEHİR MUHTARI BELEDİYE İŞÇİSİYLE DALGA GEÇTİ

Büyükşehir Belediyesi personeli olarak algı çalışmalarına devam eden Muhtar Kabak mahallede otlayan koyunların fotoğrafının üzerine “Ekipler tam gaz çalışıyor. Hafta sonu falan fark etmez. Teşekkürler İzmit Belediyesi” yazarak İzmit Belediyesinin bölgede çalışan emekçileriyle kendince dalga geçmiştir. 

BU SAYGISIZLIK KABUL EDİLEMEZ

İzmit’in dört bir yanında canla başla çalışan emekçilere yapılan bu saygısızlık asla kabul edilemez. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri haksız birçok eleştiriye rağmen büyük bir özveriyle çalışmalarına devam etmektedir. 

EKİPLER ÇALIŞIRKEN PAYLAŞTI

Kaldı ki İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri muhtar Mustafa Kabak’ın dalga geçer tarzda yaptığı paylaşım sırasında Kocatepe Mahallesi Kemal Varol Sokak'ta ve 106. Sokakta ot biçme çalışmaları gerçekleştirmiştir. İzmit Belediyesi olarak bölge halkının taleplerini yerine getirmek adına çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi yine aralıksız devam edeceğiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.