BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt: Allah bir daha yaşatmasın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait siloda meydana gelen patlamada yaralanan Yavuz Kahraman’ı ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

14 Ağustos 2023 20:20
Başkan Söğüt: Allah bir daha yaşatmasın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait siloda meydana gelen patlamada yaralanan Yavuz Kahraman’ı ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sayım ile birlikte hastanede tedavisi tamamlanan ve taburcu edilerek evinde dinlenen Kahraman’ı ziyaret eden Başkan Söğüt, geçmiş olsun dileklerini iletti.

BİZLERİ DERİNDEN ETKİLEDİ

“Rabbim aziz milletimizi her türlü kaza ve beladan korusun inşallah” diyen Başkan Söğüt, “Hepimizi derinden etkileyen bir olay oldu. İki hemşehrimiz hayatını kaybetti. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Yaralılarımızın durumlarının da iyiye gittiğini öğrendik. Tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.